MELUZÍNEK

Charitativní organizace

Chtěli bychom se stát největší charitativní organizací v České republice a pomoci opravdu všem dětem, které naši pomoc budou potřebovat. Věříme, že spojením Vaší podpory a našeho úsilí se nám to podaří.

Sdružení Meluzínek

JAK POMÁHÁME?

Cílem občanského sdružení MELUZÍNEK je pomáhat nemocným dětem, postiženým dětem a dětem umístěným v dětských domovech.

Naše občanské sdružení se snaží pomáhat dětem zejména formou zkvalitňování zdravotnického vybavení a zdravotnické techniky na dětských odděleních nemocnic, která je nezbytně důležitá pro kvalitní péči o těžce nemocné a postižené děti. Snažíme se také pomoci individuálními příspěvky na pořízení invalidních vozíčků a dalších pomůcek pro nemocné a postižené děti.

Pomáháme také dětem umístěným v dětských domovech. Zlepšujeme prostředí dětských domovů, ve kterém děti vyrůstají, především darováním nového nábytku, vybavení a hraček, ale také pořádáním besídek a akcí pro děti v dětských domovech a dalších dětských zařízeních.

Naším cílem, kterému věnujeme veškeré naše úsilí, je pomoci všem dětským zařízením i jednotlivcům, kteří potřebují naši pomoc, ne vždy je to však v našich silách.

Jen díky Vašim příspěvkům a darům občanskému sdružení MELUZÍNEK, můžeme pomáhat dětem, které naši pomoc skutečně potřebují.

Sdružení vzniklo, proběhla první schůze, ze které byl pořízen zápis a na které byly schváleny stanovy

Jak pomáháme

Novinky

Pro lepší orientaci v oblasti neziskového sektoru jsme pro vás připravili přehled pojmů NZ.


Připravujeme velkou letní sbírku na pomoc těžce nemocným dětem, které jsou umístěny na dětských odděleních nemocnic. O termínu sbírky Vás budeme včas informovat. Můžete se těšit na krásnou pohlednici s dětským motivem, kterou budou distribuovat naši dobrovolníci a kterou lze použít například jako přání k svátku . Pohlednici si budete moci nechat zaslat také jako MMS na mobilní telefon z našich stránek.


Více naleznete v příslušné sekci Novinky

Kalendář

Kalendář

15. PROSINCE

Adventní zájezd pro děti do Budapešti

9. SRPNA

Oficiální potvrzení konání sbírkové akce na podporu postižených dětí a dětí v dětských domovech. Více informací se dozvíte v sekci veřejná sbírka

7. ČERVENCE

Jsme evidováni v databázi neziskových organizacích NNO

20. ČERVNA

Začne velká jarní sbírka na pomoc dětským domovům

15. KVĚTNA

Založena webová prezentace sdruzenimeluzinek.cz

10. KVĚTNA

Komentovaná prohlídka depa Pražského metra

6. KVĚTNA

Založení sdružení Meluzínek